Wasmachine reinigen

Bekijk de kosten van wasmachine reinigen

20%

Discount

46,80 Vanaf prijs

39,-

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een wasmachine reiniging?

wasmachine reinigen

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Uw wasmachine kan uw was alleen fris en schoon krijgen, wanneer de wasmachine zelf ook fris en schoon is. Wanneer uw was niet meer fris ruikt zodra het uit de wasmachine komt, kan het zo zijn dat uw wasmachine toe is aan een schoonmaakbeurt. Het is belangrijk om de wasmachine regelmatig te reinigen, zodat u niet alleen een schone was heeft, maar ook de levensduur van de wasmachine langer is.

Wasmachine reinigen

46,80

39,-

Alle merken wasmachines

Geen rook of nare geurtjes meer

Kind- en diervriendelijk

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

wasmachine reinigen

 Zo kunt u ook nog eens langer genieten van uw wasmachine. Een goede investering dus! Via ServiceRight Schoonmaak kunt u nu eenvoudig uw wasmachine laten reinigen door een van de aangesloten specialisten. Kijk snel verder voor de verschillende mogelijkheden, of plan direct uw afspraak online of via de chat in zodat wij zo snel mogelijk een professional kunnen inschakelen om uw wasmachine te komen reinigen.

Veelgestelde vragen over wasmachine reinigen

Op welke manieren kan ik mijn wasmachine reinigen?

Er zijn verschillende manieren om uw wasmachine te reinigen. Allereerst kunt u de wasmachine laten draaien met een vaatwastablet in de wasmachine. Het is daarbij wel belangrijk dat er verder geen was zit in de wasmachine en de wasmachine dus leeg is. Daarnaast zijn er nog meer oplossingen zoals bijvoorbeeld HG wasmachine reiniger of soda of azijn. U kunt deze verschillende middeltjes in de wasmachine doen en vervolgens de wasmachine laten draaien (leeg). Zorg ervoor dat de wasmachine op minimaal 90 graden draait. De verschillende middeltjes kunt u in het zeepbakje stoppen van de wasmachine.

Heeft u al verschillende opties geprobeerd, maar blijft uw wasmachine toch stinken? Dan is het goed om er eens een professional bij te halen. Hij of zij zal de wasmachine verder bekijken en reinigen zodat de wasmachine weer zo goed als nieuw is om te gebruiken. Regelmatig een wasmachine reinigen kan veel kosten schelen, aangezien u langer met de wasmachine kunt doen en u dus niet de wasmachine hoeft te vervangen. Heeft u het idee dat uw wasmachine toe is aan een schoonmaakbeurt? Stel dit daarom niet uit, maar ga direct aan de slag en plan uw schoonmaakbeurt voor uw wasmachine.

Wat zijn de kosten om mijn wasmachine te laten reinigen?

De kosten om een wasmachine te laten reinigen hangen af van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk wat voor reiniging er plaats moet vinden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw wasmachine het wasgoed vies maakt doordat er een onderdeel kapot is. Als deze vervangen moet worden, zijn hier ook kosten aan verbonden. Afhankelijk van het onderdeel dat vervangen moet worden, zullen de kosten worden opgemaakt. Wanneer dit het geval is, zal er uiteraard eerst met u overlegd worden of de reparatie uitgevoerd kan worden. Zodra u hier akkoord op geeft, zal pas de reparatie uitgevoerd worden. Het is natuurlijk niet altijd noodzakelijk om een reparatie uit te voeren. Het kan ook zijn dat een grondige schoonmaakbeurt er voor zorgt dat uw wasmachine weer goed werkt en uw was weer fris en schoon laat ruiken. De specialisten zullen dit eerst bepalen en aan de hand daarvan een prijs voor u opmaken. Er worden geen voorrijkosten berekend zodra u een afspraak inplant via ServiceRight Schoonmaak. Van dit voordeel profiteert u dus altijd en u betaalt dus alleen voor het schoonmaakwerk dat gedaan wordt of de uren die de specialist ook daadwerkelijk bezig is met uw wasmachine. Wilt u meer weten? Boek dan direct online een afspraak of stel via de chat uw vragen!

Welke merken wasmachine kan ik laten reinigen?

Het is via ServiceRight Schoonmaak mogelijk om elk soort merk wasmachine te laten reinigen. Zo kunt u bijvoorbeeld een wasmachine van AEG, Miele, Bosch, Samsung en Indesit laten reinigen. Het maakt voor de specialisten van ServiceRight Schoonmaak niet uit welk merk uw wasmachine heeft, de reiniging kan altijd uitgevoerd worden. Het is wel verstandig om van te voren aan te geven welk merk wasmachine u heeft, zodat de specialist alvast kan inschatten wat er aan de hand kan zijn. Vaak zien zij terug dat hetzelfde merk wasmachines dezelfde problemen ervaren. Hierdoor kunnen zij beter voorbereid op pad en de schoonmaakbeurt en/of reparatie ook sneller uitvoeren. 

wasmachine reinigen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Wasmachine reinigen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Wasmachine reinigen?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke