Huishoudelijke hulp

Bekijk de kosten van huishoudelijke hulp

20%

Discount

14,34 Vanaf prijs

11,95   per uur

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt huishoudelijke hulp?

huishoudelijk hulp

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp? U kunt eenvoudig en snel huishoudelijke hulp vinden via ServiceRight Schoonmaak. Het is natuurlijk een heerlijk gevoel als u thuiskomt na een lange werkdag en uw huis is ondertussen heerlijk schoongemaakt. Zo kunt u direct beginnen met ontspannen zodra u thuiskomt en hoeft u niet nog eens aan de slag met het huishouden. Via ServiceRight Schoonmaak kunt u de schoonmaker vinden die dit werk van u kan overnemen.

Huishoudelijke hulp

14,34

11,95 per uur

Inclusief stoffen

Inclusief stofzuigen

Inclusief afwassen

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

huishoudelijk hulp

U kunt zelf aangeven welke taken u gedaan wilt hebben zoals bijvoorbeeld de badkamer schoonmaken, de gehele ruimte afstoffen, ramen lappen of kleding strijken. Op basis van de werkzaamheden en uw overige wensen zoeken wij een huishoudelijke hulp bij u in de buurt! Daarnaast ontvangt u via ServiceRight Schoonmaak altijd een voordelige prijs! 

Veelgestelde vragen over huishoudelijke hulp

Wat zijn de kosten voor hulp in de huishouding (huishoudelijke hulp)?

Het is al mogelijk om huishoudelijk hulp vanaf €11,95 per uur te boeken! Het kan echter wel zo zijn dat de tarieven kunnen verschillen per regio en per werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wanneer u hele specifieke taken heeft die normaliter niet in het standaard schoonmaakritueel zitten, kan het zijn dat er een toeslag bij komt. Uiteraard wordt dit altijd eerst met u overlegd en zal er nooit zomaar iets gedaan worden zonder dat de prijs daarvoor met u is afgesproken. 

Het is voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden mogelijk om hulp in de huishouding (huishoudelijke hulp) in te schakelen. Wanneer u bijvoorbeeld wekelijks een kantoorpand wilt laten schoonmaken, kunnen hier speciale tarieven voor samengesteld worden. Er kan een vaste prijs worden afgesproken voor het werk dat gedaan moet worden, zodat er geen prijs per uur meer geldig is. Zodra er voor vaste hulp gekozen wordt, heeft u vaak ook nog meer voordeel in de prijs. De huishoudelijke hulp is er namelijk zeker van dat zij de komende periode nog bij u aan de slag kunnen en hier profiteert u van! Geef daarom altijd van tevoren uw wensen door, zodat wij kunnen kijken naar de beste oplossing die bij uw wensen past! 

Waar kan ik terecht als ik huishoudelijke hulp zoek?

U kunt bij ServiceRight Schoonmaak terecht wanneer u op zoek bent naar huishoudelijke hulp. U kunt eenvoudig via de online boekingstool uw afspraak inplannen met een van de schoonmakers die zijn aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak. Uiteraard is het ook mogelijk om via de chat een afspraak te maken. Dat kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. U kunt vervolgens telefonisch uw wensen en voorkeuren doorgeven en wij gaan direct voor u aan de slag om een passende huishoudelijke hulp voor u in te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen wanneer u alleen een vraag heeft of een opmerking. 

Zodra u kiest voor een online boeking, geeft u bij de eerste stap aan welke dienst u wilt afnemen. Daarna kiest u een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren. Vervolgens gaan wij aan de slag om een passende huishoudelijke hulp voor u te zoeken en sturen wij een bevestigingsmail zodra dit is gelukt. Uw schoonmaakklus is in goede handen bij ServiceRight Schoonmaak en we hopen uiteraard dat u tevreden bent over de schoonmaak die er plaats heeft gevonden of gaat vinden via ServiceRight Schoonmaak.

huishoudelijke hulp in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Huishoudelijke hulp geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Huishoudelijke hulp?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke