Fruitvliegjes bestrijden

Bekijk de kosten van fruitvliegjes bestrijden

20%

Discount

70,80 Vanaf prijs

59,-   per uur

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe bestrijd je fruitvliegjes?

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur

Fruitvliegjes: het is vaak een grote ergernis van veel mensen. Het lijkt alsof ze elke keer terug blijven komen en niet weg te krijgen zijn. Fruitvliegjes planten zich snel voort en daardoor heeft u al snel last van een fruitvliegjes plaag.

Fruitvliegjes bestrijden

70,80

59,- per uur

Inclusief professionele bestrijding

Inclusief Inspectie

Op locatie

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

De fruitvliegjes komen niet alleen op fruit al, maar kunnen ook op groenten afkomen als deze bijvoorbeeld op het aanrecht liggen. Het kan zijn dat de fruitvliegjes zelf het huis binnenkomen door bijvoorbeeld openstaande ramen of andere kiertjes, maar het is ook mogelijk dat deze binnenkomen via de boodschappen die u heeft gedaan. Kortom: heeft u last van de fruitvliegjes en wilt u hier vanaf? Schakel dan ongediertebestrijding in via ServiceRight Schoonmaak en zorg dat de fruitvliegjes niet meer uw eten aantasten. U kunt zowel telefonisch als online direct een afspraak inplannen!

Veelgestelde vragen over fruitvliegjes bestrijden

Wat zijn de kosten om fruitvliegjes te laten bestrijden?

De kosten om fruitvliegjes te laten bestrijden verschillen enorm. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van de ruimte waarin de fruitvliegjes verwijderd moeten worden. Een grote ruimte kost meer tijd en dit zal dan ook kostbaarder zijn dan een kleine ruimte. Daarnaast is niet alleen de grootte van de ruimte van invloed op de prijs, maar ook de grootte van het probleem. Als het u lukt, kunt u van tevoren aangeven wat de grootte van het probleem is. Wanneer het voor u lastig is om dit in te schatten, kan het ook zijn dat de ongediertebestrijding eerst komt kijken naar de omvang van het probleem. Op basis hiervan zullen zij u de kosten doorgeven. Aan de hand hiervan kunt u dan bepalen of u hiermee akkoord gaat of niet.

Wilt u liever eerst telefonisch een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook! Op werkdagen kan dat tussen 09:00 en 18:00 uur via de chat en wij helpen u graag bij het maken van een afspraak om de fruitvliegjes te bestrijden.

Op welke manieren kan ik fruitvliegjes zelf bestrijden?

Allereerst is het belangrijk om alles weg te halen waar de fruitvliegjes op af komen. Heeft u bijvoorbeeld nog een volle vuilnisbak staan waar veel groenten en fruit resten in zitten? Dan is de kans groot dat de fruitvliegjes hier op af komen. Het is dus belangrijk om dit als eerst weg te gooien en alle prullenbakken te verschonen en schoon te maken. Daarnaast is het belangrijk om fruit en groenten dat u nog in huis heeft op te bergen. Dit kan bijvoorbeeld door dit in de koelkast te leggen. Hier zullen de fruitvliegjes minder snel op af komen en de kans is groot dat ze niet bij de etenswaren kunnen komen die in de koelkast zitten. 

Zodra u ervoor gezorgd heeft dat de fruitvliegjes niet meer op etensresten af kunnen komen, kunt u aan de slag gaan met het verwijderen van de fruitvliegjes die al aanwezig zijn op de locatie. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis zijn, maar de kans is ook groot dat dit bijvoorbeeld op kantoor is. De fruitvliegjes zijn voornamelijk actief in warme ruimtes, dus u kunt er ook voor zorgen dat tijdens een frisse dag, de ramen en deuren worden opengezet, zodat de ruimtes ook goed door kunnen luchten.

Vervolgens kunt u aan de slag met schoonmaken. U kunt een grote schoonmaakbeurt uitvoeren en alles in huis goed schoonmaken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor speciale bestrijdingsmiddelen zoals bijvoorbeeld een fruitvliegjesval of een vliegensticker. U kunt deze in huis ophangen/neerzetten en de fruitvliegjes zullen hier zelf op afkomen. Hiermee kunt u vaak de laatste fruitvliegjes al vangen. 

Mocht het uiteindelijk niet lukken om de fruitvliegjes te bestrijden, dan kunt u een professional inschakelen. Via ServiceRight Schoonmaak kunt u ongediertebestrijding aanvragen, zodat zij ervoor zorgen dat de fruitvliegjes van de locatie worden verwijderd. Zo hoeft u niet zelf aan de slag te gaan en u kunt er daarnaast vanuit gaan dat het probleem daadwerkelijk wordt opgelost! 

Wat kan ik doen tegen fruitvliegjes?

U heeft eigenlijk twee opties wanneer u op zoek bent om iets tegen fruitvliegjes te doen: 

  1. U kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het bestrijden van de fruitvliegjes. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen in de voorgaande vraag. Kort samengevat betekent dit dat u er eerst voor zorgt dat de oorzaak wordt verwijderd en u dus eerst al het fruit en groenten verwijderd uit de ruimten door de prullenbakken te legen en schoon te maken en het overige fruit vervolgens in de koelkast te bewaren (of op een andere manier beschermd). Daarnaast gaat u aan de slag met schoonmaken en wanneer alles is schoongemaakt, kunt u verschillende vallen plaatsen om de laatste fruitvliegjes te verwijderen.
  2. Het is ook mogelijk om een gespecialiseerd ongediertebestrijding team in te schakelen via ServiceRight Schoonmaak. Zij zullen eerst bij u langskomen op de locatie om het probleem te analyseren. Op basis van het probleem zullen zij u de kosten kenbaar maken. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan zij aan de slag en zal het gespecialiseerde team ervoor zorgen dat de fruitvliegjes helemaal weg zijn uit uw woning of kantoor. Uiteraard kunt u het ook eerst zelf proberen en wanneer het niet lukt, daarna alsnog de ongediertebestrijding inschakelen. Op deze manier weet u zeker dat de fruitvliegjes helemaal weg zullen zijn!

fruitvliegjes bestrijden in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Fruitvliegjes bestrijden geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Fruitvliegjes bestrijden?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke