Bank reinigen

20%

Discount

90,- Vanaf prijs

75,-

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een bank reiniging

bank reinigen

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

U kent het wel, u ruimt uw huis op, u stofzuigt en dweilt het hele huis en u haalt al het stof weg wat er te vinden is. Toch blijft er meer stof en viezigheid liggen dan u denkt. Vuil dat niet zichtbaar is. Zo ook op en tussen uw bank. Via ServiceRight Schoonmaak kunt u professionele schoonmaak regelen om uw bank te laten reinigen. Zo worden onzichtbaar vuil en bacteriën verwijderd en kunt u genieten van een schone en frisse bank.

Bank reinigen

90,-

75,-

Inclusief proefreiniging

Inclusief verschillende reinigingen

Inclusief voor & na inspectie

Inclusief voorbehandeling

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

bank reinigen

Het voordeel hiervan is dat uw bank vaak ook jaren langer meegaat, doordat deze altijd goed is onderhouden en goed schoon gebleven is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw bank te laten reinigen via ServiceRight Schoonmaak? Kijk dan snel verder of bereken direct online uw prijs om te ontdekken wat de kosten zullen zijn voor het reinigen van uw bank.

Veelgestelde vragen over een bank reiniging

Welke soorten banken kan ik laten reinigen?

Via ServiceRight Schoonmaak kunt u elk soort bank laten reinigen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stoffen bank te laten reinigen, maar het is ook mogelijk om een leren bank te reinigen. De trend van de laatste tijd is een velvet bank. Uiteraard is dit een prachtige bank, maar het is vaak wel zo dat vlekken hierop snel en makkelijk ontstaan. Staat uw bank niet tussen de opties, dan is het waarschijnlijk alsnog wel mogelijk om uw bank te laten reinigen via ServiceRight Schoonmaak. U kunt in dit geval altijd een offerte opvragen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan voor u kijken wat de mogelijkheden zijn om uw bank te laten reinigen en wat de kosten daarvoor zullen zijn. De specialisten zullen uw bank met zorg behandelen en zorgen met speciale apparatuur ervoor dat uw bank volledig wordt gereinigd en dat u na de schoonmaakbeurt weer volledig kunt genieten van een schone bank waar u gasten op kunt ontvangen.

Hoe kan ik een bank reinigen?

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf uw bank te reinigen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met behulp van een stoomreiniger of een tapijtreiniger. Het is ook mogelijk om een mix te maken van schoonmaakmiddel en azijn (50/50%) en vervolgens met een schone doek de bank schoon te maken. Laat dit eerst wel even intrekken en opdrogen. Uiteraard is het wel belangrijk om eerst uw vloer af te dekken, zodat daar geen beschadigingen ontstaan. 

Lukt het niet om uw bank te reinigen? Of is het niet naar wens? Dan is het uiteraard alsnog mogelijk om ServiceRight Schoonmaak in te schakelen. Wij kunnen u dan alsnog voorzien van een specialist die de bank kan reinigen zodat deze helemaal naar wens wordt schoongemaakt. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat er via de specialisten gebruik wordt gemaakt (waar mogelijk) van schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mensen en huisdieren.

Wat zijn de kosten om mijn bank te laten reinigen?

U kunt uw bank al laten reinigen vanaf €75! De exacte kosten om uw bank te laten reinigen, verschilt per bank. Dit hangt namelijk niet alleen af van de grootte van uw bank, maar ook van het vuil dat verwijderd moet worden. Zijn er speciale vlekken die u wilt verwijderen of is het alleen het onzichtbare vuil dat er verwijderd moet worden? Afhankelijk van deze gegevens kan er een exacte prijs worden doorgegeven. Grote hoekbanken zullen namelijk meer kosten dan kleine 2-zits banken. Daarnaast kan het ook zijn dat u de kussens mee wilt laten reinigen. En heeft u een leren, zijden of stoffen bank? Al deze variabelen hebben invloed op de prijs om uw bank te laten reinigen. U kunt dit allemaal aangeven wanneer u online een afspraak maakt. Het is uiteraard ook mogelijk om dit telefonisch te bespreken.  Wanneer u ons belt, kunnen wij vaak gelijk voor u kijken wat de kosten zullen zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan sturen wij u na afloop van het gesprek een offerte toe zodat u deze nog eens rustig zelf kunt bekijken. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 bereiken via de chat en wij helpen u dan graag verder om de kosten te berekenen om uw bank te laten reinigen. 

Via ServiceRight Schoonmaak profiteert u altijd van een voordeelprijs! Zo kunt u niet alleen snel genieten van een heerlijk schone bank, maar kunt u hier ook nog eens voordelig van genieten. Hierdoor heeft u geen reden meer om het reinigen van uw bank uit te stellen. Maak direct een afspraak! 

Bank reinigen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Bank reinigen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Bank reinigen?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke