Badkamer schoonmaken

Bekijk de kosten van een badkamer schoonmaak

20%

Discount

118,80 Vanaf prijs

99,-

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe maak je een badkamer schoon?

badkamer schoonmaken

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

De badkamer schoonmaken: het is vaak een klus waar veel mensen tegenop kijken. Hoe fijn is het dan als er een schoonmaker komt om uw badkamer weer helemaal schoon en fris te krijgen. Via ServiceRight Schoonmaak kunt u eenvoudig een schoonmaker vinden die uw badkamer schoonmaakt, zodat u uw tijd aan andere dingen kan besteden. Zo weet u zeker dat uw badkamer heerlijk schoon is, zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen.

Badkamer schoonmaken

118,80

99,-

Inclusief ontvetten

Inclusief ontkalken

Inclusief coaten

Inclusief polijsten

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

badkamer schoonmaken

De schoonmakers die zijn aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak die weten vaak net dat beetje extra te doen, de plekjes die u snel over het hoofd ziet, waardoor uw badkamer kan stralen alsof het een nieuwe badkamer is. Wilt u gelijk een schoonmaker regelen om uw badkamer schoon te laten maken? Kijk snel verder voor de verschillende mogelijkheden of boek direct uw schoonmaker! 

Veelgestelde vragen over badkamer schoonmaak

Welke onderdelen moet ik van de badkamer schoonmaken?

Wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met het schoonmaken van de badkamer zijn er een paar onderdelen die u niet mag vergeten. Uiteraard is het belangrijk om de ramen en kranen goed te reinigen. Daarnaast moet u de voegen niet vergeten. Hier kan schimmel tussen gaan zitten als dit niet goed schoongemaakt wordt. Het is vaak iets wat wordt vergeten zodra de badkamer schoongemaakt wordt, maar juist de voegen schoonmaken is erg belangrijk! Als laatst kunt u aan de slag gaan met de tegels en de vloer die schoongemaakt kunnen worden. Heeft u geen idee hoe u op een juiste manier de volledige badkamer schoonmaakt? Het is uiteraard ook mogelijk om hier een schoonmaker voor in te schakelen. Deze specialist kunt u vinden via ServiceRight Schoonmaak. U kunt via de website aangeven of u de schoonmaakbeurt eenmalig wilt inplannen of op regelmatige basis. Daarnaast kunt u aangeven of u enkel de badkamer wilt laten schoonmaken, of dat u ook andere delen wilt laten schoonmaken zoals bijvoorbeeld de wc, de slaapkamer of de keuken. Op basis van het aantal uur zullen de kosten worden berekend, dit is dus niet afhankelijk van het onderdeel van het huis dat schoongemaakt moet worden.

Hoe kan ik de badkamer schoonmaken?

Een badkamer schoonmaken kan natuurlijk met een allesreiniger, maar wanneer er hardnekkig vuil in de badkamer zit, dan zal er meer voor nodig zijn. Een van de middeltjes die erg goed werkt, is azijn. Zo kunt u een vochtige doek voorzien van schoonmaakazijn en hiermee al het glaswerk in de badkamer afnemen. Het kan zo zijn dat er wat kracht bij gezet moet worden wanneer het glaswerk erg vies is. Laat het vervolgens even intrekken en spoel vervolgens alles af. Dit kunt u bijvoorbeeld doen bij de douchewand, maar ook bij de verschillende spiegels. 

Wanneer u de tegels goed moet schoonmaken en dit lukt niet helemaal met de reguliere schoonmaakspullen, dan kunt u kiezen voor groene zeep. U kunt een mengsel maken van groene zeep (1 deel) en baking soda (4 delen). Vervolgens kunt u met een nat schuursponsje het middeltje op de muren en tegels aanbrengen. Ook hierbij is het wellicht nodig om wat kracht te zetten, zodat ook echt al het vuil verwijderd wordt. 

Heeft u geen zin om hier allemaal zelf mee aan de slag te gaan of bent u bang dat het fout gaat? Schakel dan een ervaren schoonmaker in. Regel dit eenvoudig en snel via ServiceRight Schoonmaak!

Kan ik mijn badkamer laten schoonmaken via ServiceRight Schoonmaak?

Wanneer u ervoor kiest om uw badkamer te laten schoonmaken via ServiceRight Schoonmaak, dan kunt u dit direct online inplannen. U geeft zelf aan waar en wanneer de schoonmaak plaats dient te vinden. Dit kan bij u thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook in een hotel of in een kantoorpand. Daarnaast geeft u aan wat u schoongemaakt wilt hebben (in dit geval dus de badkamer), en hoeveel uur u wilt dat de schoonmaker voor u aan de slag gaat. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een passende schoonmaker te vinden die uw klas kan uitvoeren. Zodra de schoonmaker is gevonden die de schoonmaak kan uitvoeren, ontvangt u een bevestiging van de afspraak en kunt u ervan uitgaan dat de schoonmaker op de gewenste datum bij u op de aangegeven locatie komt om de schoonmaak uit te voeren. Wanneer het bijvoorbeeld niet mogelijk is op de aangegeven datum, dan zullen wij contact met u opnemen om een alternatief te bespreken. 

badkamer schoonmaken in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Badkamer schoonmaken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Badkamer schoonmaken?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke