Vloerbedekkingen reinigen

Bekijk de kosten van een vloerbedekking reinigen

20%

Discount

5,94 Vanaf prijs

4,95   per m2

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe reinig je een vloerbedekking?

vloerbedekking reinigen

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Heeft u thuis vloerbedekking of bijvoorbeeld op kantoor of een andere locatie en is deze toe aan een schoonmaakbeurt? Laat dan uw vloerbedekking reinigen door een van de specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak. Zij kunnen u helpen met het reinigen van uw vloerbedekking, waardoor u weer een heerlijk schone en frisse vloerbedekking krijgt! Ook wanneer uw vloerbedekking last heeft van hardnekkige vlekken, kunt u terecht bij ServiceRight Schoonmaak.

Vloerbedekkingen reinigen

5,94

4,95 per m2

Inclusief proefreiniging

Inclusief verschillende reinigingen

Inclusief voor & na inspectie

Inclusief voorbehandeling

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

vloerbedekking reinigen

De specialisten helpen u graag! Wilt u ook een afspraak maken om uw vloerbedekking te laten reinigen? Kijk dan snel verder voor de verschillende mogelijkheden, of boek direct een afspraak in voor het reinigen van uw vloerbedekking. De specialisten staan voor u klaar om de schoonmaakklus uit te voeren. Plan nu uw afspraak telefonisch of online en weet zeker dat uw vloerbedekking goed wordt gereinigd.

Veelgestelde vragen over een vloerbedekking reinigen

Op welke manieren kan ik mijn vloerbedekking reinigen?

Er zijn verschillende manieren om aan de slag te gaan met het reinigen van een vloerbedekking. Het is echter wel afhankelijk van wat voor vloerbedekking u heeft, welke methode het beste is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanish of natuurazijn te gebruiken voor het reinigen van uw vloerbedekking. Wanneer u natuurazijn wilt gebruiken, kunt u dit mengen met water (1:10) en vervolgens met een doek het tapijt schoon proberen te maken. Let op dat u niet te hard begint met wrijven, want dit kan soms ook juist de vlekken erger maken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van een speciale stoomreiniger. Deze apparaten kunt u vaak huren en zorgen voor een beter resultaat.

Het blijft vaak toch helaas een lastige klus en bij vlekken die diep in het vloerkleed zitten, is het soms lastig om dit echt goed schoon te krijgen. Daarnaast bevat een vloerbedekking ook vaak onzichtbaar vuil, wat u moeilijk zelf weg krijgt. Het is daarom aan te bevelen om gebruik te maken van een specialist die uw vloerbedekking goed schoon kan maken. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat de vloerbedekking echt goed gereinigd wordt.

Wat zijn de kosten om mijn vloerbedekking te laten reinigen?

De kosten om uw vloerbedekking te laten reinigen, hangen van verschillende factoren af. U kunt ongeveer uitgaan van €4,95 per m². Het is niet alleen afhankelijk van de oppervlakte van de vloerbedekking wat de kosten zullen zijn om uw vloerbedekking te laten reinigen, maar dit is ook afhankelijk van hoe vuil de vloerbedekking is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er diepe vlekken in zitten, maar het kan ook zijn dat u alleen het onzichtbare vuil wilt laten verwijderen zodat uw vloerbedekking weer heerlijk schoon is. Bij het opvragen van de kosten kunt u dit bij ons aangeven, zodat wij voor u een juiste berekening kunnen maken.

Het is uiteraard mogelijk om de exacte kosten voor u te berekenen. U kunt hiervoor contact met onze klantenservice opnemen via de chat op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Zij staan graag voor u klaar om een juiste prijs voor u te berekenen. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, kan ook direct een afspraak voor u worden ingepland. Tevens is het ook mogelijk om dit online aan te vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld via de chat onze medewerkers bereiken of direct de dienst inboeken via de online boekingstool. Wanneer het voor ons niet mogelijk is om u direct van een prijs te voorzien, zult u achteraf een offerte van ons ontvangen. U kunt vervolgens uiteraard zelf kiezen of u akkoord gaat met de offerte of niet. Wij plannen graag voor u de afspraak in zodat u weer kunt genieten van een schone en frisse vloerbedekking.

Vloerbedekking reinigen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Vloerbedekkingen reinigen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Vloerbedekkingen reinigen?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke