Vloerkleed reinigen

20%

Discount

5,94 Vanaf prijs

4,95   per m2

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

vloerkleed reinigen

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Heeft u een vieze vlek op uw vloerkleed, of wilt u uw vloerkleed een goede schoonmaakbeurt geven? Dan kunt u via ServiceRight Schoonmaak eenvoudig een schoonmaker vinden die uw vloerkleed helemaal reinigt en er weer voor zorgt dat deze weer fris is. Als u regelmatig uw vloerkleed reinigt, heeft u daar op de lange termijn alleen maar profijt van. De vlekken kunnen zo minder goed doordringen in het vloerkleed en alle andere vlekken die niet te zien zijn, worden op deze manier ook verwijderd.

Vloerkleed reinigen

5,94

4,95 per m2

Inclusief proefreiniging

Inclusief verschillende reinigingen

Inclusief voor & na inspectie

Inclusief voorbehandeling

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

vloerkleed reinigen

Wat zijn de kosten om mijn vloerkleed te laten reinigen?

U kunt uw vloerkleed al laten reinigen vanaf €4,95 per m²! De exacte prijs is afhankelijk van hoe vies uw vloerkleed is en wat de afmeting is van uw vloerkleed. U kunt dit zelf eenvoudig berekenen door de afmetingen van uw vloerkleed in te vullen via de online boekingstool. Wij raden aan om in elk geval één keer per jaar het vloerkleed grondig te laten reinigen. Wanneer het vloerkleed vlekken heeft doordat er bijvoorbeeld op gemorst is, kunt u er uiteraard voor kiezen om de reiniging vaker te laten uitvoeren. De specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak hebben veel ervaring met het reinigen van vloerkleden en weten zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil uit uw vloerkleed te krijgen! Het is mogelijk om uw vloerkleed te laten reinigen bij u thuis, maar het is ook mogelijk om een vloerkleed te laten reinigen op een andere locatie. Dit kan bijvoorbeeld bij u op kantoor zijn of in een winkel. Juist op deze locaties wordt er vaak over een vloerkleed heen gelopen en is het van groot belang dat deze altijd schoon en fris blijft. Voor klanten is het uiteraard alleen aantrekkelijk om over een schoon en fris vloerkleed te lopen. Wilt u de exacte kosten weten om uw vloerkleed te laten reinigen? Bereken direct de prijs online of vraag via de chat een offerte aan.

Kan ik zelf een hoogpolig vloerkleed reinigen?

Het is zeker ook mogelijk om zelf een hoogpolig vloerkleed te reinigen. Het is alleen wel vaak zo dat u zelf het vloerkleed niet zo schoon kunt krijgen als dat een professional dat kan doen. De specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak beschikken over professionele apparatuur, waardoor zij het vloerkleed grondiger en dieper kunnen reinigen dan wanneer u dit zelf doet. Wilt u toch zelf aan de slag gaan met het reinigen van een hoogpolig vloerkleed? Allereerst kunt u dit doen met de speciale functie op uw stofzuiger. Er zit een speciale vloerkleedstand op uw stofzuiger, zodat de stofzuiger beter zijn werk kan doen. Daarnaast is het van groot belang dat wanneer er gemorst wordt op een vloerkleed, dit direct wordt verwijderd. Zo voorkomt u dat de vlekken diep kunnen doordringen in het vloerkleed. U kunt dit als eerst proberen te verwijderen met lauw water. Mocht dit niet lukken, dan kunt u ook witte azijn mengen met het lauwe water en vervolgens met een schone doek de vlekken proberen te verwijderen. Mocht het u uiteindelijk niet lukken om het vloerkleed naar wens te reinigen? Dan helpen wij u uiteraard graag. U kunt altijd een offerte aanvragen online of via de chat, zodat wij met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden om uw vloerkleed te reinigen. 

In welke steden zoekt men het meest naar vloerkleed laten reinigen?

  • Vloerkleed reinigen Den Haag
  • Vloerkleed reinigen Amsterdam
  • Vloerkleed reinigen Nijmegen
  • Vloerkleed reinigen Amersfoort
  • Vloerkleed reinigen Apeldoorn

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Vloerkleed reinigen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Vloerkleed reinigen?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke