Matras reinigen

20%

Discount

34,80 Vanaf prijs

29,-

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

matras reinigen

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Bent u op zoek naar een professional die uw matras kan reinigen? Dan bent u bij ServiceRight Schoonmaak aan het goede adres! Wanneer u op een schoon en fris matras kunt slapen, slaapt dit vaak toch net wat fijner dan wanneer uw matras al een tijdje niet is gereinigd! U kunt dit vergelijken met een schoon en fris opgemaakt bed. Dit vergroot altijd het plezier om uw bed weer in te stappen! De specialisten hebben speciale apparaten waarmee zij ook onzichtbaar vuil kunnen verwijderen.

Matras reinigen

34,80

29,-

Inclusief gratis geur behandeling

GEEN voorrijkosten

Inclusief voor & na inspectie

Inclusief dieptereiniging

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

matras reinigen

Uiteraard is het ook mogelijk dat er andere vlekken in het matras zijn gaan zitten die u er zelf nog lastig uit kunt krijgen. In die gevallen raden wij u aan om uw matras professioneel te laten reinigen. Zij kunnen namelijk de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Maak nu een afspraak online of telefonisch bij ServiceRight Schoonmaak!

Kan ik mijn matras laten reinigen via ServiceRight Schoonmaak?

Ja, het is uiteraard mogelijk om uw matras te laten reinigen via ServiceRight Schoonmaak. Wanneer u wenst dat uw matras grondig wordt schoongemaakt door de specialisten, kunnen wij voor u professional laten komen om uw matras onder handen te nemen. Zij komen naar de locatie die u zelf heeft opgegeven, dit kan dus bij u thuis zijn, maar ook bijvoorbeeld in een hotel of een andere locatie waar u het matras heeft liggen. Door middel van dieptereiniging worden huisstofmijt, huidschilfers, huidvetten, urine en nare luchtjes verwijderd uit het matras. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat uw hond of kat het heerlijk vindt om op uw matras te gaan liggen en daarmee ook veel haren achterlaat. Het is natuurlijk heerlijk voor de dieren, maar voor u is het fijn als u ‘s avonds weer op een schoon matras kunt slapen. Het matras wordt volledig gereinigd en dit wordt op hoge druk uitgevoerd. Bij een matrasreiniging krijgt het matras een dieptereiniging, wordt het matras gedesinfecteerd en krijgt het matras en impregneerlaag. Op deze manier worden bacteriën en huisstofmijt volledig verwijderd. Wij adviseren om in elk geval één keer per jaar uw matras te laten reinigen om een schoon en fris matras te behouden! 

Wat zijn de kosten om mijn matras te laten reinigen?

Uw matras laten reinigen kan al vanaf €29. De exacte kosten om uw matras te laten reinigen, hangen af van hoe vies uw matras is. Daarnaast hangt het af van hoe groot het matras is. Heeft u een een-persoonsmatras, dan is het reinigen uiteraard voordeliger dan wanneer u een matras heeft van 180×200 of misschien wel 200×200. U kunt bij het boeken aangeven wat voor vlekken er verwijderd moeten worden van uw matras. Op basis hiervan kunnen wij een inschatting maken van de exacte kosten voor het reinigen van uw matras. Wanneer u geen specifieke vlekken wilt laten verwijderen, maar alleen de jaarlijkse schoonmaakbeurt wilt inplannen voor uw matras, is dat uiteraard ook mogelijk. Geef dit ook aan tijdens het boeken, dan kan ook hiermee rekening worden gehouden wanneer er een prijs wordt berekend. Uiteraard willen wij voor u het beste resultaat en gaan de specialisten voor een compleet schoon matras wanneer zij de behandeling bij u uitvoeren. Heeft u nog verdere tips of vragen? Dan kunt u deze ook altijd stellen aan de specialisten op locatie! Wilt u via de chat een afspraak maken of een offerte ontvangen? Dat kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 en wij helpen u graag verder! 

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Matras reinigen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Matras reinigen?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke