Serviceright Schoonmaak Reviews

Damir uit

Stop met bellen aub.

M. Panders uit

Ik heb ServiceRight ervaren als een zeer flexibele meedenkende partij met uitstekende services. Ik moet de auto op dit moment nog ophalen maar ga er van uit dat deze in Haaksbergen bij Westendorp prima verzorgt is.

S. Sharma uit Rijswijk zh

Prima service, zowel telefonisch als met de breng/haal service en de keuring zelf! Factuur ook netjes rechtstreeks naar de leasemaatschappij. Qualogy is uiterst tevreden!

C. Braakhekke uit Apeldoorn

Snelle en toch volledige aankoopcheck door een ervaren en betrouwbare monteur. Eerlijk en to the point. Een onafhankelijke professionele check geeft een hoop zekerheid en dat voor maar 29,95!

Jemuel uit Amsterdam

Goedkope onderhoud click... hmm service right click... wat ? zo goedkoop oke, afspraak gemaakt via online chat met een van de medewerkers . tja Mr we hebben een garage niet eens 2 km van uw huis, meteen volgende dag naar mijn beurt gegaan Ford Fiesta 2009 Grote Beurt te Carpoint Amsterdam Ik heb nooit zo'n rustige en kalm monteur in mijn leven ooit gezien, hij had mij alles precies met geduld uitgelegd wat hij gaat doen op mijn auto. ik was zelf erbij gebleven en hij had mij alles geleerd met geduld en ook hoe te omgaan met mijn auto. ik raad iedereen die twijfelt zich direct aan te melden bij Service right.... je word doorgestuurd naar de juiste desbetreffende monteur. is net een mona pudding dat word je blij van bij mij krijgen jullie allemaal samen een 10+ P.S. en je betaal gewoon de afgesproken bedrag. dus geen extra kosten

Trudy van der Veldt uit Santpoort-Noord

Okay

C.F. Bos uit Amersfoort

Prima service en snel geholpen. Reparatie zoals gewenst uitgevoerd.

Timm uit Mijdrecht

Afspraak gemaakt via internet daarna telefonisch contact gehad wat ik persoonlijk erg prettig vondt! Mijn auto bij de garage gebracht helaas had de garage niet de order van serviceright correct doorgevoerd waardoor ze hun eigen tarieven \"wilde\" doorvoeren :) serviceright gebelt en dit was zo opgelost!! Voor een volgende beurt/apk ga zeker weer van deze Service gebruik maken. :) ik kan het iedereen aanraden.

wijers uit Reuver

Afspraken op een perfecte manier gemaakt. Afspraak,ophalen en terugbrengen auto perfect. Onderhoud voor zover ik daar over kan oordelen goed uitgevoerd. Totaalgevoel voor afspraken en onderhoud bij auto Paul in Roermond is zeer goed !

adel uit s-Gravenhage

Perfecte service, apk laten doen kon niet beter naar mijn mening.

BEKIJK & BOEK

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Schoonmaak?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke