Oven schoonmaken

Kosten van een oven schoonmaken

20%

Discount

58,80 Vanaf prijs

49,-

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe maak je een oven schoon?

oven schoonmaken

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Ruikt uw oven vies of ziet uw oven er vies uit? Dan is het verstandig om uw oven te laten schoonmaken door een van de specialisten van ServiceRight Schoonmaak. U doet er goed aan om regelmatig uw oven schoon te maken, ook door de specialisten. Hierdoor blijft de oven schoon en fris en kunt u ook langer genieten van uw oven.

Oven schoonmaken

58,80

49,-

Alle merken ovens

Geen rook of nare geurtjes meer

Kind- en diervriendelijk

100% biologisch

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

oven schoonmaken

Het is toch een fijner idee wanneer u eten kunt maken in een frisse en schone oven dan wanneer uw oven erg vies is. Heeft u geen zin om zelf de oven schoon te maken of is de oven zo vies geworden dat u niet meer weet hoe u deze schoon krijgt? Boek dan nu uw specialist om uw oven weer glimmend en fris te krijgen! 

Veelgestelde vragen over oven schoonmaak

Op welke manieren kan ik de oven schoonmaken?

Er zijn verschillende manieren om uw oven schoon te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw oven schoonmaken met baking soda, azijn, citroen of een vaatwastablet. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw oven te laten schoonmaken door een specialist. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u dit direct online regelen.

Oven schoonmaken met baking soda en azijn

U kunt uw oven eenvoudig schoonmaken door de oven te verwarmen en vervolgens een kom water met baking soda in de oven te plaatsen. Na 30 minuten kunt u de gehele oven afnemen met een doek en heeft u weer een blinkende oven! Ditzelfde kunt u doen met een kopje azijn (25%) met water (75%). Ook hiermee kunt u al veel vuil verwijderen van de oven!

Oven schoonmaken met citroen

Het is ook mogelijk om uw oven schoon te maken met behulp van citroen. Naast dat citroen goed kan helpen bij het losweken van het vuil, heeft citroen ook een heerlijk frisse geur. Het is natuurlijk niet voor niets dat citroen meestal verwerkt wordt in schoonmaakspullen. De geur zorgt ervoor dat uw oven weer fris gaat ruiken. Maar hoe verwijdert u dan het vuil? U kunt citroen in dunne plakjes snijden en vervolgens de plakjes in een klein laagje water leggen. Zet de oven aan en 10 minuten later kunt u met een schone doek het vuil van de oven verwijderen. Wanneer het vuil niet helemaal is verwijderd, zou u de handelingen nog een keer kunnen uitvoeren, zodat u nog meer vuil kunt verwijderen.

Oven schoonmaken met een vaatwastablet

Wat u kunt doen met citroen, kunt u ook doen met een vaatwastablet. U kunt een tablet oplossen in een laagje kokend water en dit vervolgens in de warme oven plaatsen. Ook nu kunt u na 10 minuten het bakje er weer uithalen en vervolgens met een schone doek de oven schoonmaken. 

Wat zijn de kosten om een oven te laten schoonmaken?

Het is al mogelijk om uw oven te laten schoonmaken vanaf €49. Deze prijs is inclusief het schoonmaken van de roosters en bakplaten. De prijs is verder afhankelijk van het type oven dat u heeft. Hoe groter de oven is, hoe hoger de prijs zal zijn. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de kookplaat ook te laten reinigen. Dit is verstandig, omdat u dan gelijk een compleet schone oven en kookplaat heeft. Op deze manier bent u in één keer klaar en kunt u de komende periode weer gaan genieten van een schone en frisse oven en kookplaat. 

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw oven? U kunt tijdens het online boeken aangeven wat voor oven u heeft, zodat u direct de prijs ziet wat het kost om uw oven weer helemaal schoon te krijgen. Mocht uw oven er niet tussen staan, dan kunt u een offerte opvragen. Wij zullen u dan voorzien van een offerte, zodat u alsnog kunt bepalen of u de service wilt laten uitvoeren via ServiceRight Schoonmaak.

oven schoonmaak in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Oven schoonmaken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Oven schoonmaken?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke