Tapijt reinigen

Kosten van tapijt laten reinigen

20%

Discount

9,54 Vanaf prijs

7,95   per m2

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Wat gebeurd er bij tapijt reinigen?

tapijt reinigen

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Is uw tapijt toe aan een reinigingsbeurt of is er overheen gemorst en heeft uw tapijt nu een grote vlek? Dan is het verstandig om uw tapijt te laten reinigen! Via ServiceRight Schoonmaak kunt u eenvoudig een specialist inschakelen die uw tapijt op een professionele manier kan reinigen. Het is mogelijk om uw tapijt gratis te laten halen en brengen zodat u uw tapijt weer geheel schoon terug krijgt.

Tapijt reinigen

9,54

7,95 per m2

Inclusief proefreiniging

Inclusief verschillende reinigingen

Inclusief voor & na inspectie

Inclusief voorbehandeling

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

tapijt reinigen

Het is natuurlijk nog sneller wanneer de specialist bij u thuis de reiniging kan uitvoeren. In dit geval bent u uw tapijt niet kwijt en heeft u direct weer een schoon en fris tapijt! Meer weten over de mogelijkheden om uw tapijt te laten reinigen? Kijk dan snel verder of boek de specialist direct zodat uw tapijt zo snel mogelijk gereinigd kan worden! 

Veelgestelde vragen over tapijt reinigen

Wat zijn de kosten om een tapijt te laten reinigen?

Een vast tapijt reinigen kan al vanaf €7,95 per m². Wanneer u deze service via ServiceRight Schoonmaak boekt, kunt u altijd profiteren van een lage voordeelprijs en u betaalt geen voorrijkosten! Dit betekent dat u alleen betaalt voor het werk dat er wordt uitgevoerd en dus niet voor de reiskosten van de specialist. Wilt u de exacte kosten weten om uw tapijt te laten reinigen? Neem dan direct contact met ons op zodat wij de exacte kosten voor u kunnen berekenen. Zo is het bijvoorbeeld als eerst belangrijk om te weten wat de oppervlakte is van uw tapijt en om te weten of het een vast tapijt is of een los tapijt. 

Wanneer u deze service online wilt boeken, kunt u bij stap 1 de service aanklikken die u wenst. Hier kunt u aangeven dat u uw tapijt wilt laten reinigen en welke maat het tapijt heeft. Bij de volgende stap geeft u aan op welke datum en welk tijdstip u het tapijt wilt laten reinigen. Zodra u de gegevens heeft ingevuld, gaan wij direct voor u aan de slag. U ziet direct onze voordeelprijs wanneer u online de boeking wilt voltooien. Wanneer het niet mogelijk is om u direct van een prijs te voorzien, zult u achteraf een offerte van ons ontvangen. Op basis van de offerte kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de service via ServiceRight Schoonmaak of niet. U zit dan dus nog nergens aan vast. Vraag dus nu een offerte aan om de exacte kosten voor het reinigen van uw tapijt uit te laten rekenen.

Hoe kan ik een Perzisch tapijt reinigen?

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan om een Perzisch tapijt te laten reinigen, maar wilt u zeker zijn van kwaliteit en dat het tapijt ook daadwerkelijk schoon is? Dan kunt u beter kiezen voor een specialist die het tapijt voor u kan komen reinigen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over wat er mis kan gaan en of het tapijt na alle inspanningen wel echt schoon wordt. Wilt u toch zelf aan de slag gaan met het reinigen van uw Perzisch tapijt? Let er dan op dat u dit op de juiste manier doet. Wanneer dit namelijk niet op de juiste manier gebeurd, is er kans dat uw Perzische tapijt beschadigd. Het is per Perzisch tapijt anders, omdat elk tapijt weer andere kleuren heeft. Als eerst moet het tapijt geklopt worden (handmatig of machinaal), zodat het losse vuil van het tapijt wordt verwijderd. Daarna kunt u deze reinigen en als laatste kunt u het kleed afspoelen zodat alle resten worden verwijderd. Ten slotte wordt het tapijt gedroogd, zodat deze weer helemaal klaar is om gebruikt te worden! 

Op welke manieren kan ik een tapijt reinigen?

Een tapijt kan op verschillende manieren gereinigd worden. Het beste is om dit door een specialist te laten doen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het tapijt op een juiste manier wordt gereinigd en daarnaast dat het tapijt ook echt schoon is.

Tapijt reinigen met een stoomreiniger

Het is mogelijk om uw tapijt te reinigen met een stoomreiniger. Allereerst is het dan belangrijk dat u uw tapijt goed stofzuigt. Zo komt al het losse vuil vrij en blijft dit niet op uw tapijt liggen. Wanneer u een los tapijt heeft, is het ook mogelijk deze bijvoorbeeld buiten goed uit te koppen. Vervolgens kunt u met de stoomreiniger over het tapijt heen gaan, net zolang totdat het tapijt goed schoon is. Doe dit in rechte banen, zodat u precies kunt zien wat voor effect het heeft en/of u het hele tapijt heeft gehad. Laat het tapijt vervolgens rusten en drogen zodat u daarna weer kunt genieten van het tapijt.

Tapijt reinigen met wasverzachter

Specifieke vlekken zoals bijvoorbeeld kaarsvet, kunnen ook verwijderd worden met bijvoorbeeld wasverzachter. Dit is niet geschikt voor elk tapijt, dus kijk eerst goed of u dit ook kunt gebruiken voor uw tapijt. Meng het wasverzachter met water en probeer vervolgens met een schone doek de vlekken uit het tapijt te krijgen. 

In welke steden is men het meest op zoek naar tapijt laten reinigen?

  • Tapijt reinigen Den Haag
  • Tapijt reinigen Amsterdam
  • Tapijt reinigen Rotterdam
  • Tapijt reinigen Alkmaar
  • Tapijt reinigen Soest

tapijt reinigen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Tapijt reinigen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Tapijt reinigen?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke