Kantoren schoonmaken

Bekijk de kosten van een kantoor schoonmaken

20%

Discount

15,- Vanaf prijs

12,50   per uur

7 dagen per week

Zakelijke en particuliere schoonmaak mogelijk

Vaste voordeelprijs

Hoe maak je een kantoor schoon?

kantoor schoonmaken

The average duration of this service: Tussen 1 en 3 uur

Iedereen die op kantoor werkt, werkt graag in een schone en frisse omgeving. Toch is iedereen vaak te druk met de dagelijkse werkzaamheden om ook voor de schoonmaakwerkzaamheden te zorgen. Het is daarom een goed idee om een schoonmaker in te schakelen die zorgt voor het schoonmaakwerk bij u op kantoor. Op deze manier weet u zeker dat het kantoor regelmatig schoon wordt gemaakt en dit ook grondig gebeurd.

Kantoren schoonmaken

15,-

12,50 per uur

Inclusief vloeren vegen

Inclusief tafels vochtig reinigen

Dagelijks, wekelijks of maandelijks

Inclusief duidelijke prijsstelling

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief 20% Korting

kantoor schoonmaken

Daarnaast werkt het personeel een stuk prettiger als zij weten dat er regelmatig wordt schoongemaakt en zullen zij ook eerder helpen met de werkplek schoon te houden wanneer zij weten dat er regelmatig een schoonmaker komt. Via ServiceRight Schoonmaak kunt u eenvoudig een schoonmaker boeken voor een eenmalige klus, maar het is ook mogelijk om op vaste basis een schoonmaker te boeken. Kijk daarom snel verder voor de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over een kantoor schoonmaken

Wat zijn de kosten om een kantoor te laten schoonmaken?

De kosten om een kantoor schoon te laten maken hangen van een aantal factoren af. De gemiddelde kosten waar u rekening mee kunt houden zijn zo’n €12,50 per uur. Het bedrag kan verschillen aan de hand van de grootte van de ruimte, maar ook de frequentie van de schoonmaak. Wanneer u eenmalig een schoonmaakklus wilt laten uitvoeren, is het uurtarief vaak wat hoger dan wanneer er op regelmatige basis schoongemaakt wordt. Wanneer het schoonmaken bijvoorbeeld op dagelijkse basis uitgevoerd zal worden, heeft u niet alleen zekerheid van een schone werkruimte, maar heeft ook de schoonmaker zekerheid van werk. Vandaar dat er dan vaak een goedkoper uurtarief gerekend kan worden. Via ServiceRight Schoonmaak ontvangt u altijd 20% korting op de schoonmaakklus, waardoor u altijd voordelig uit bent wanneer u het schoonmaakwerk uitbesteedt aan de samenwerkingspartners van ServiceRight Schoonmaak.

Wilt u exact weten wat de kosten zullen zijn voor uw schoonmaakklus? U kunt dan het beste contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 bereiken via de chat en wij zullen samen met u de mogelijkheden bespreken en het tarief voor u berekenen. Twijfel dus niet langer en neem direct contact met ons op!

Wat wordt er allemaal gedaan tijdens het schoonmaken van kantoren?

Tijdens het schoonmaken van de kantoren worden er verschillende taken uitgevoerd. Uiteraard kan er overlegd worden wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. In goed overleg is er vrijwel alles mogelijk. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u graag alle bureaus dagelijks schoongemaakt wilt hebben, dat de afwas gedaan moet worden of dat er gestofzuigd en gedweild moet worden. Deze verschillende taken zijn uiteraard allemaal mogelijk. Wellicht heeft u ook eens in de zoveel tijd eenmalige taken zoals de ramen lappen of een bepaalde ruimte opruimen en schoonmaken die niet in de dagelijkse routine hoort. Dit kunt u uiteraard allemaal aangeven en de schoonmakers zullen hier dan rekening mee houden en inplannen tussen de werkzaamheden. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat u kiest voor dagelijks dezelfde routine, waardoor elke dag dezelfde schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat u juist kiest voor elke dag andere werkzaamheden. Het belangrijkste is dat er goed overlegd wordt met de schoonmaker, zodat hij of zij weet wat er gedaan moet worden.

Kortom: er is veel mogelijk wat betreft het schoonmaken van kantoren. U kunt zelf aangeven wat u graag schoongemaakt wilt hebben en vervolgens zullen de schoonmakers aan de slag gaan om uw schoonmaakklus tot een goed einde te brengen.

Wat zijn de voordelen van het laten schoonmaken van kantoren?

Er zijn vele voordelen te benoemen die horen bij het laten schoonmaken van kantoren. Allereerst is het grootste voordeel dat uw werknemers productiever zullen zijn wanneer zij in een schone ruimte kunnen werken. Ze zullen niet afgeleid zijn door het vuil dat er ligt rondom de werkplek en daardoor kan iedereen zich goed focussen op het werk dat er gedaan moet worden. Daarnaast zal de werktijd niet verloren gaan aan het schoonmaken van de werkruimte, maar de werknemers kunnen zich richten op de taken waar zij voor zijn aangenomen.

Tevens zijn er ook verschillende onderzoeken gedaan naar het effect van een schone werkomgeving. Zo hebben de medewerkers een betere mentale gezondheid en een betere fysieke gezondheid.

Niet de minste reden: u maakt een betere indruk op potentiële klanten wanneer zij uw kantoor bezoeken. Wanneer zij op een schoon kantoor aankomen, is de kans op een goed gesprek groter dan wanneer u de klanten moet ontvangen op een vuil kantoor.

In welke steden is men het meest op zoek naar kantoren laten schoonmaken?

  • Kantoor schoonmaak Breda
  • Schoonmaak kantoren Den Haag
  • Kantoren schoonmaken Delft
  • Schoonmaak kantoren Amsterdam
  • Kantoor schoonmaak Vlaardingen

kantoor schoonmaak in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Kantoren schoonmaken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw schoonmaak klus & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum en tijdstip waarop u de schoonmaak uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw schoonmaak klus is in goede handen bij een van onze schoonmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Schoonmaak voor uw Kantoren schoonmaken?

Al meer dan 1000 schoonmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Schoonmaak

Vaste en eenmalige hulp mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere schoonmaak mogelijk

7 dagen per week

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7704 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Schoonmaak

-20%

Tapijt reinigen NU tijdelijk met 20% korting

Milieuvriendelijke middelen
Betrouwbaar
Beste service

BEKIJK & BOEK

-20%

Schoonmaakbedrijf NU tijdelijk met 20% korting

Specialistisch reinigen
Experts in schoonmaak
Milieuvriendelijke middelen

BEKIJK & BOEK

-20%

Huishoudelijk hulp NU tijdelijk met 20% korting

Betrouwbare schoonmaakhulp
Ervaren huishoudelijke hulp
Voordelig tarief

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke